O femeie prinsă băută la volan a bruscat un poliţist şi a vrut să spargă geamul maşinii de Poliţie

O femeie din Bucureşti a fost prinsă băută la volan, joi seară, de către poliţiştii din Giurgiu, iar în momentul în care a fost dusă la spital pentru recoltarea de sânge în vedrea stabilirii alcoolemiei aceasta a refuzat, a bruscat un poliţist şi a încercat să spargă un geam al maşinii de Poliţie.

25 afișări
Imaginea articolului O femeie prinsă băută la volan a bruscat un poliţist şi a vrut să spargă geamul maşinii de Poliţie

O femeie prinsă băută la volan a bruscat un poliţist şi a vrut să spargă geamul maşinii de Poliţie (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost oprită de poliţişti pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu, după ce a încălcat regulile de circulaţie, iar în urmă verificării cu aparatul alcooltest s-a constatat că are o alcoolemie de 0,76 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Giurgiu, iniţial femeia a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, fiind oprită ulterior de către agenţii Poliţiei Rutiere. Ea a fost dusă, după verificarea cu etilotestul, la Spitalul Judeţean Giurgiu, pentru recoltarea de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Ajunsă la spital, şoferiţa a refuzat recoltarea de sânge, iar ulterior a bruscat un poliţist şi a încercat să spargă un geam al maşinii de Poliţie.

"Femeia, Liza Elena U., de 40 de ani, din municipiul Bucureşti, este cercetată în stare de libertate pentru conducere pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală şi pentru refuzul recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a declarat comisar Mirela Lavinia Gheţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu.

Din primele cercetări ale poliţiştilor s-a stabilit că femeia a mai fost reţinută în luna iunie, fiind suspectată de falsificarea diplomelor de bacalaureat şi a adeverinţelor de absolvire ale unor persoane care nu au frecventat sau absolvit o unitate de învăţământ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici