O femeie s-a aruncat de pe Podul Colentina. Ea a murit după câteva ore de manevre de resuscitare

O femeie de 40 de ani s-a aruncat de pe Podul Colentina din Capitală, sâmbătă dimineaţă, fiind scoasă din apa îngheţată de un poliţist şi transportată în stop cardio-respirator la Spitalul Floreasca, după ce un echipaj SMURD a încercat să o resusciteze la faţa locului.

363 afișări
Imaginea articolului O femeie s-a aruncat de pe Podul Colentina. Ea a murit după câteva ore de manevre de resuscitare

O femeie s-a aruncat de pe Podul Colentina. Ea a murit după câteva ore de manevre de resuscitare (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Femeia care s-a aruncat de pe Podul Colentina, sâmbătă dimineaţă, fiind scoasă din apă de un poliţist şi transporată la Spitalul Floreasca, a murit după ce, timp de cîteva ore i-au fost aplicate manevre de resuscitare, a declarat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.

Manevrele de resuscitare au continuat şi la spital, timp de câteva ore, însă femeia nu a mai putut fi salvată, decesul fiind prounţat în jurul orei 14.30, a anunţat Arafat, la Ministerul Afacerilor Interne.

Oficiali din Poliţie au declarat pentru MEDIAFAX că agentul Emil Teleguţă de la Secţia 6, care era în zonă în timpul serviciului, a intrat în apa râului Colentina până la brâu, după ce a văzut că femeia s-a aruncat de pe pod.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici