O femeie, scoasă cu forţa dintr-un apartament inundat, în Piatra Neamţ. În interior se afla şi un copil

  • O femeie a fost scoasă cu forţa dintr-un apartament inundat.
  • Poliţiştii au spart uşa şi au intrat în locuinţa în care se afla şi un copil.
  • Incidentul s-a produs sâmbătă într-un bloc din oraşul Piatra Neamţ.
694 afișări
Imaginea articolului O femeie, scoasă cu forţa dintr-un apartament inundat, în Piatra Neamţ. În interior se afla şi un copil

Sâmbătă, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că un apartament este inundat, iar proprietarul refuză să deschidă uşa. În plus, vecinii le-au spus poliţiştilor că în interior se află o femeie cu suferinţă psihică şi un copil.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, dar a fost solicitat şi sprijinul negociatorilor şi al luptătorilor SAS. Aceştia au încercat să ia legătura cu femeia, dar nu au reuşit, aşa că au decis să spargă uşa apartamentului.

În interior se aflau o femeie în vârstă de 39 de ani şi un copil în vârstă de 7 ani, ambii din Piatra Neamţ, au anunţat poliţiştii.

Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate, iar copilul a fost lăsat în grija bunicului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici