O femeie şi-a abandonat copilul de 9 ani într-un spital din Galaţi

  • O femeie, în vârstă de 39 de ani, din Galaţi, şi-a lăsat, sâmbătă, fiul în vârstă de 9 ani în interiorul Spitalului de Pediatrie „Sfântul Ioan” din Galaţi şi a plecat.
  • Poliţiştii au fost alertaţi de concubinul femeii.
360 afișări
Imaginea articolului O femeie şi-a abandonat copilul de 9 ani într-un spital din Galaţi

„La data de 17 februarie 2024, la ora 16:10, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi, prin apel S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, din municipiul Galaţi, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 39 de ani, din Galaţi, concubina bărbatului, l-ar fi lăsat nesupravegheat pe fiul lor minor, în vârstă de 9 ani, în incinta Spitalului de Pediatrie <Sfântul Ioan> din Galaţi”, anunţă IPJ Galaţi.

Poliţiştii au stabilit că femeia, aflându-se la programul de vizită medicală a fiicei sale, în vârstă de 8 ani, împreună cu băiatul de 9 ani, ar fi părăsit în mod voluntar unitatea medicală şi l-ar fi lăsat pe acesta din urmă în incinta spitalului.

„Ulterior, bărbatul s-a prezentat la sediul Spitalului de Pediatrie <Sfântul Ioan> din Galaţi, de unde l-a preluat pe fiul minor în vârstă de 9 ani”, se menţionează în finalul comunicatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici