O femeie tânără a fost înjunghiată de către fostul iubit pe holurile Judecătoriei

O femeie de 33 de ani a fost înjunghiată, joi, de către fostul iubit, pe holurile Judecătoriei Constanţa.

1009 afișări
Imaginea articolului O femeie tânără a fost înjunghiată de către fostul iubit pe holurile Judecătoriei

Poliţiştii au fost sesizaţi că în Judecătoria Constanţa se află o persoană care prezintă o plagă tăiată. Ajunşi acolo, au constatat că este vorba despre o femeie de 33 de ani, care ar fi fost tăiată, în zona feţei, de către fostul iubit, de 44 de ani.

„Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil. Autorul se află în custodia poliţiştilor, urmând a fi condus la audieri”, informază Poliţia Constanţa.

Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, fiind conştientă şi cooperantă.

Cercetările sunt în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici