O fetiţă nou-născută, găsită moartă în groapa de gunoi din Baia Mare

O fetiţă abia născută a fost găsită moartă pe rampa de depozitare a gunoiului din Baia Mare, procurorii declanşând investigaţii pentru identificarea mamei, care este acuzată de pruncucidere.

112 afișări
Imaginea articolului O fetiţă nou-născută, găsită moartă în groapa de gunoi din Baia Mare

O fetiţă nou-născută, găsită moartă în groapa de gunoi din Baia Mare (Imagine: Luiza Puiu/Mediafax Foto)

"Pe rolul Parchetului a fost constituită o cauză în care se efectuează cercetări cu privire la faptul că, miercuri, în jurul orelor 14.00, pe rampa de depozitare a gunoiului din municipiul Baia Mare, a fost găsit cadavrul unui nou născut", informează joi Ministerul Public.

Din primele cercetări a rezultat că nou născutul este de sex feminin, a fost născut la termen, viabil.

În cursul de joi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus începerea urmăririi penale faţă de A.N. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pruncucidere.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici