O fundaţie cere ca masonii să nu fie acceptaţi printre candidaţii de Patriarh al BOR

Fundaţia culturală „Sarmisegetuza” solicită Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române (BOR) să nu accepte candidaţi la funcţia de Patriarh, înalţi ierarhi care au colaborat cu fosta securitate comunistă şi care fac parte din Masonerie .

3 afișări
Imaginea articolului O fundaţie cere ca masonii să nu fie acceptaţi printre candidaţii de Patriarh al BOR

O fundaţie cere ca masonii să nu fie acceptaţi printre candidaţii de Patriarh al BOR

Potrivit preşedintelui fundaţiei, Ionuţ Ţene, alegerile din 12 septembrie pentru un nou Patriarh nu trebuie să se desfăşoare sub influenţa politicului, iar asupra candidaţilor să nu planeze nici o umbră de îndoială că au colaborat cu fosta securitate comunistă, ca informatori sau ofiţeri acoperiţi.

Întrunirea Colegiului Electoral Bisericesc pentru alegerea noului Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române (BOR) va avea loc în 12 septembrie, potrivit deciziei luate, miercuri, în şedinţa Permanenţei Administraţiei Patriarhale prezidate de locţiitorul de Patriarh, IPS Daniel, mitropolitul Moldovei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici