O macara s-a prăbuşit peste noua clădire a Spitalului de Copii "Louis Ţurcanu", aflată în construcţie, la câţiva metri de cea unde-şi desfăşoara acum activitatea o parte din secţiile spitalului

O macara s-a prăbuşit, miercuri seara, peste noua clădire a Spitalului de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara, aflată în construcţie. Nu s-au înregistrat victime, transmite corespondentul Mediafax.

1147 afișări
Imaginea articolului O macara s-a prăbuşit peste noua clădire a Spitalului de Copii "Louis Ţurcanu", aflată în construcţie, la câţiva metri de cea unde-şi desfăşoara acum activitatea o parte din secţiile spitalului

O macara s-a prăbuşit peste noua clădire a Spitalului de Copii "Louis Ţurcanu", aflată în construcţie, la câţiva metri de cea unde-şi desfăşoara acum activitatea o parte din secţiile spitalului

Incidentul a avut loc, miercuri seara, la câţiva metri de clădirea în care-şi desfăşoara activitatea o parte din secţiile Spitalului de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, o macara s-a prăbuşit peste imobilul aflat în construcţie lângă unitatea medicală.

“Am fost solicitaţi pentru intervenţia la o macara prăbuşită peste clădirea în construcţie a Spitalului de Copii. S-au deplasat forţele din cadrul ISU Timiş, după recunoaştere s-a constat prăbuşirea braţului macaralei, din fericire fără victime”, arată ISU Timiş.

Lucrările la noul corp de clădire al Spitalului de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara au început în anul 2014, dar nu au fost finalizate nici în acest moment. Imobilul ar urma să găzduiască şapte secţii ale spitalului, iar valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 25 de milioane de lei, majoritatea banilor provenind din bugetul Primăriei Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici