O mamă şi-a înscris copilul de 11 luni la grădiniţă, să fie sigură că prinde un loc pentru 2011

Criza locurilor din grădiniţe, la Iaşi, le determină pe mame să-şi rezerve locuri pentru copiii lor cu ani buni înainte, la grădiniţa "Junior" a "Universităţii Al. I. Cuza" din Iaşi cel mai mic copil înscris fiind un sugar de 11 luni, care va merge la grădiniţă în anul 2011.

2 afișări
Imaginea articolului O mamă şi-a înscris copilul de 11 luni la grădiniţă, să fie sigură că prinde un loc pentru 2011

O mamă şi-a înscris copilul de 11 luni la grădiniţă, sa fie sigură că prinde un loc pentru 2011

La grădiniţa "Junior" a "Universităţii Al. I. Cuza" din Iaşi toate cele 32 de locuri au fost ocupate pentru următorii cinci ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Cel mai mic copil înscris este un sugar de 11 luni, care va veni la grădiniţă în 2011”, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, Dumitru Oprea, rectorul Universităţii.

Potrivit unor estimări neoficiale, în judeţul Iaşi există un deficit de peste 800 de locuri în grădiniţe.

Dumitru Oprea susţine că în aceste condiţii grădiniţele sunt o afacere. "Dacă ar fi să intru în afaceri, asta aş face: o reţea de grădiniţe. E mult mai simplu decât o universitate privată, pentru că nu este nevoie cadre super specializate, dar şi formalităţile legale sunt mai simple. În plus, nu trebuie să cer aprobări de la minister pentru tot soiul de chichiţe”, a adăugat Oprea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici