O mare parte a oraşului Galaţi va rămâne fără apă 24 de ore, ca urmare a unei lucrări

Apa va fi furnizată cu presiune redusă în unele cartiere ca urmare a unei lucrări la uzina de apă a oraşului, iar restricţiile se vor aplica de miercuri dimineaţă, timp de 24 de ore.

61 afișări
Imaginea articolului O mare parte a oraşului Galaţi va rămâne fără apă 24 de ore, ca urmare a unei lucrări

O mare parte a oraşului Galaţi va rămâne fără apă 24 de ore, ca urmare a unei lucrări

Mai multe cartiere ale oraşului Galaţi vor rămâne miercuri fără apă. De vină este o lucrare de modernizare de la uzina de apă a oraşului.

„Staţia de tratare şi pompare Uzina de Apă este un obiectiv strategic în alimentarea cu apă a municipiului Galaţi, prin prisma arealului mare de consumatori deserviţi, motiv pentru care am prevazut în acest an lucrări fără precedent de la punerea în funcţiune a staţiei (aprox.30 de ani). Vom interveni pentru înlocuirea unor elemente critice din incinta staţiei, cu grad mare de uzură, respectiv noduri hidraulice, vane, conducte, toate de mari dimensiuni”, au anunţat reprezentanţii societăţii Apă Canal, distribuitorul local de apă.

Restricţiile se vor aplica de miercuri, la ora 8.00, timp de 24 de ore.

„Oprirea Staţiei de tratare si pompare Uzina de Apă va conduce la sistarea alimentării cu apă potabilă a consumatorilor (blocuri, abonaţi casnici, agenţi economici, instituţii) din următoarele cartiere, cu străzile adiacente: MICRO 16, MICRO 17, MICRO 18, MICRO 19, MICRO 20, MICRO 21, D. Cantemir, Siderurgiştilor Vest (tronson: Inel Rocada - str. Gh. Doja). De asemenea, în acelaşi interval orar vom furniza apă potabilă cu presiune redusă în următoarele cartiere, cu străzile adiacente: Tiglina 1, Tiglina 2, Mazepa 1 (inclusiv blocurile de pe str. Prelungirea Traian: W1, W2, W3, C3, C4, C5, C6, W11, W12, K, 20 ap., Pescaruş şi Şcoala Gimnaziala 26), Mazepa 2 (inclusiv blocurile BR1, BR2, BR3, BR4, BR5, A1, A2, A3), precum şi pe str. Unirii, str. Războieni, str. Lozoveni, bdul. G. Coşbuc tronson str. M. Kogălniceanu – str. Al. Măcelaru”, au adăugat cei de la Apă Canal.

Mai multe cisterne cu apă vor fi amplasate în diferite puncte ale oraşului. Acestea vor asigura apă gălăţenilor afectaţi de lucrare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
apă,
lucrare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici