O maşină cu 4 adulţi şi 2 copii s-a răsturnat în Prahova. A intervenit elicopterul SMURD

O maşină în care se aflau patru adulţi şi doi copii s-a răsturnat, duminică, în urma unui accident produs în comuna Ceraşu, judeţul Prahova. Trei persoane au fost rănite, una dintre ele fiind preluată cu un elicopter SMURD.

4415 afișări
Imaginea articolului O maşină cu 4 adulţi şi 2 copii s-a răsturnat în Prahova. A intervenit elicopterul SMURD

O maşină cu 4 adulţi şi 2 copii s-a răsturnat în Prahova. A intervenit elicopterul SMURD

Potrivit ISU Prahova, accidentul a avut loc duminică, la prânz, în localitatea Ceraşu. În accident au fost implicate două maşini, iar una dintre acestea, în care se aflau 4 adulţi şi 2 copii, s-a răsturnat.

Una dintre victime a fost preluată de un elicopter SMURD.

„Un bărbat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism abdominal şi de coloană cervicală a fost preluat de elicopter. Un alt bărbat a fost preluat de către ambulanta SMURD de Terapie intensiva şi o femeie cu doi copii merg la UPU Ploieşti (doar un copil de 5 ani este rănit)”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

La faţa locului au fost mobilizate un echipaj de stingere şi două de prim-ajutor, precum şi elicopterul SMURD.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici