O maşină în care se aflau doi oameni a căzut în râul Olt, după ce şoferul a adormit la volan | FOTO

O maşină în care se aflau doi oameni a căzut, sâmbătă după-amiază, în râul Olt, pe raza localităţii Islaz, din judeţul Teleorman, după ce şoferul a adormit la volan. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

891 afișări
Imaginea articolului O maşină în care se aflau doi oameni a căzut în râul Olt, după ce şoferul a adormit la volan | FOTO

O maşină în care se aflau doi oameni a căzut în râul Olt, după ce şoferul a adormit la volan

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian Gelu, a declarat, pentru corespondentul Mediafax, că maşina a căzut în râul Olt pe raza localităţii Islaz.

La locul accidentului s-au deplasat un echipaj SMURD, un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, de la Poliţie şi un echipaj cu un autocamion de la ISU Teleorman.

”În maşină erau două persoane, soţul, care nu avea nimic, a ieşit fără probleme şi soţia acestuia, care acuza dureri la spate. A fost transportată la spital, era conştientă. Aceasta era blocată. Apa era de aproximativ 25-30 de centimetri, nu era pericol de înec. Şoferul ar fi spus martorilor că ar fi aţipit şi în loc să ţină curba a părăsit carosabilul şi a ajuns cu maşina în râu. Maşina a făcut un plonjon de la o înălţime de aproximativ doi metri, e un mal de pământ şi a căzut pe apă", a spus Adrian Gelu.

La rândul său, comisarul şef de Poliţie Sandu Voicu de la IPJ Teleorman a declarat că maşina era condusă de un bărbat în vârstă de 47 de ani, iar femeia de 42 de ani era pasager.

”Femeia se află la spital, la Turnu Măgurele, acuză traumatisme lombare. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a spus Sandu Voicu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici