O moldoveancă a încercat să ajungă la iubitul ei din Franţa folosind un fals certificat de căsătorie. Acum, nu va mai ajunge la el

  • O tânără din Republica Moldova a încercat să ajungă la iubitul ei din Franţa utilizând un certificat de căsătorie fals.
  • Ea a fost verificată de poliţiştii de frontieră din Galaţi care au descoperit că documentul este falsificat.
  • Drept urmare, tânăra nu va mai ajunge la iubitul ei.
334 afișări
Imaginea articolului O moldoveancă a încercat să ajungă la iubitul ei din Franţa folosind un fals certificat de căsătorie. Acum, nu va mai ajunge la el

Prinsă pe picior greşit

Certificatul de căsătorie fals a fost descoperit la controlul de frontieră efectuat la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi - rutier. Incidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, în momentul în care la frontieră a ajuns un autocar care venea din Republica Moldova şi se îndrepta către Franţa.

La controlul de frontieră, femeia de 30 de ani a arătat pe lângă documentele de identitate şi un certificat de căsătorie în care apărea că ar fi soţie unui cetăţean român, pentru a justifica scopul călătoriei în tranzit prin România.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de căsătorie, poliţiştii au făcut verificări suplimentare şi au constatat că este fals.

Tânăra le-a spus că intenţiona să ajungă în Franţa, la prietenul ei şi că tot acesta i-a procurat certificatul de căsătorie fals.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări într-un dosar de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici