O pădure de pin, afectată de un incendiu care a cuprins 30 de hectare de vegetaţie, în Caraş-Severin

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, lângă oraşul Reşiţa, din judeţul Caraş-Severin, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 30 de hectare, pe care se află şi o pădure de pin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

96 afișări
Imaginea articolului O pădure de pin, afectată de un incendiu care a cuprins 30 de hectare de vegetaţie, în Caraş-Severin

O pădure de pin, afectată de un incendiu care a cuprins 30 de hectare de vegetaţie, în Caraş-Severin

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, incendiul a izbucnit în zona Moniom, aflată lângă oraşul Reşiţa, joi dimineaţa. Până la ora transmiterii acestei ştiri, pompierii cărăşeni estimează că este afectată o suprafaţă de aproximativ 30 de hectare.

“Incendiul se manifestă în principal la vegetaţie uscată şi litieră pădure foioase, dar a afectat şi un hectar dintr-o pădure de pin”, a informat ISU Caraş-Severin.

Pentru stingerea incendiului, în zona Moniom au fost mobilizaţi 15 pompieri militari, plus trei pompieri voluntari. Accesul în zonă nu este posibil cu autospeciale, motiv pentru care se intervine cu rucsaci cu apă, lopeţi, bătătoare şi drujbe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici