O parte din pasagerii cursei Roma-Băneasa, blocaţi pe aeroportul Timişoara, au plecat

Un avion având la bord 66 de pasageri din cei 84 îmbarcaţi la Roma, care au stat peste 12 ore pe Aeroportul Internaţional Timişoara, pentru că aeronava companiei Blue Air nu a putut ateriza la Băneasa din cauza ceţii, a decolat spre Bucureşti, marţi, după ora 13.00.

3 afișări
Imaginea articolului O parte din pasagerii cursei Roma-Băneasa, blocaţi pe aeroportul Timişoara, au plecat

Aproape o sută de pasageri ai unei curse Roma-Băneasa, lăsaţi pe aeroportul Timişoara

Directorul adjunct al Aeroportului Internaţional Timişoara, Leontin De-Maio, a declarat, marţi, că pasagerii au început să se îmbarce în jurul orei 12.45, iar aeronava a decolat în jurul orei 13.20.

De-Maio a spus că 18 pasageri au renunţat la cursă şi au părăsit aeroportul.

Un număr de 84 de pasageri ai unei curse Roma-Băenasa au stat, din noaptea de luni spre marţi, pe aeroportul din Timişoara, unde au fost duşi pentru că aeronava nu a putut ateriza la Bucureşti.

Directorul adjunct al Aeroportului Internaţional Timişoara, Leontin De-Maio, a declarat, marţi, că este vorba de o cursă Blue Air care venea de la Roma, nu a putut ateriza pe Băneasa din cauza condiţiilor nefavorabile şi a fost redirecţionată la Timişoara.

Potrivit sursei citate, alte două curse care veneau de la Bergamo, ale Blue Air şi My Air, şi au aterizat în noaptea de luni spre marţi la Timişoara, în loc de Băneasa, au plecat marţi dimineaţa spre Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici