O pisică dispărută de peste patru ani s-a întors acasă epuizată, dar sănătoasă

Garfield, un pisoi de 15 ani, a dispărut din casa familiei sale din Riccione, Italia, în mai 2019. După patru ani şi jumătate de căutări, pisoiul s-a întors acasă singur, epuizat, dar sănătos.

15824 afișări
Imaginea articolului O pisică dispărută de peste patru ani s-a întors acasă epuizată, dar sănătoasă

O pisică dispărută de peste patru ani s-a întors acasă epuizată, dar sănătoasă

Povestea pisicii a devenit virală pe reţelele de socializare, după ce familia sa a postat o fotografie pe Facebook. Marisa Misa Grossi, proprietara lui Garfield, a declarat că nu se aştepta niciodată să-şi revadă pisoiul.

"După mai bine de patru ani, a venit acasă. Epuizat, deshidratat şi slab, dar viaţa nu îi este în pericol. Sunt în culmea fericirii. Nu m-am gândit vreodată, după ce l-am căutat peste tot, că voi putea să-l îmbrăţişez din nou", a scris Grossi pe Facebook: https://x.com/qn_carlino/status/1719018352050647340?s=20

„Ce mă face să fiu sigură că este chiar el? În afară de caracteristicile sale fizice, familiaritatea totală cu casa şi blândeţea faţă de câinii din casă, pentru că, până la urmă, a fost crescut de câinii din casă. Anul acesta a împlinit 15 ani. Viaţa este plină de momente minunate”, a adăugat femeia.

Vizita la veterinar a confirmat că Garfield este chiar pisoiul care a dispărut în 2019. Pisoiul nu are microcip, aşa că nu a putut fi identificat de proprietarii săi înainte de a se întoarce acasă, potrivit Rimini Today.

Motivul pentru care Garfield a dispărut rămâne un mister. Marisa Misa Grossi a spus că nu crede că pisoiul a fost abandonat, ci că a fost închis undeva sau luat de o persoană.

Acum, Garfield este din nou acasă, unde este îngrijit de familia sa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pisică,
revenire,
acasă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici