O platformă online ajută studenţii să economisească timp în căutarea unui intership plătit. StudentPath te ajută să faci primul pas în carieră

  • Platforma Studentpath ajută studenţii să economisească timp în căutarea unui intership
  • Tania, studentă: Procesul a fost foarte rapid, ceea ce mi-a plăcut a fost că am primit feedback
  • Daniel, fondator: Îi pregătim pentru primul pas în cariera lor
251 afișări
Imaginea articolului O platformă online ajută studenţii să economisească timp în căutarea unui intership plătit. StudentPath te ajută să faci primul pas în carieră

Sursa foto: Facebook / StudentPath

Dacă eşti student şi îţi cauţi pentru început un internship plătit, platforma Studentpath îţi vine în ajutor. Cum? Te ajută să economiseşti timp.

Tania este studentă în anul întâi la master în cadrul Facultăţîi de Stiinţe Economice şi Gestiune a Afacerilor şi îţi spune din experienţa ei.

A durat mai puţin de o săptămână să îşi găsească un internship. Îi plăcea pentru că nu avea un program fix şi scria când dorea. Primea pe lună 2.000 de lei.

TANIA, studentă: În cadrul internship-ului am avut oportunitatea să învăţ destul de multe chestii pe partea de content writing. M-a ajutat mai mult să îmi pun o structură cumva mai clară în ceea ce priveşte articolele pe care le scriu. Procesul a fost foarte rapid, ceea ce mi-a plăcut a fost că am primit feedback. Pănâ în prezent nu a fost nicio companie care să mă contacteze, în schimb, pe Studentpath totul s-a desfăşurat destul de repede.

Daniel Roşca este co-fondatorul platformei Studentpath. Îţi spune că lipsa de experienţa poate fi acoperită cu implicarea în diverse proiecte. Prin urmare, studenţii îşi pot da seama ce skilluri au.

DANIEL ROŞCA, co-fondator Studentpath: De multe ori, studenţii nu sunt chiar aşa de pregătiţi, nu au experienţă, se tem de interviuri,  şi ar trebui cumva motivaţi. Noi putem să stabilim dacă din punct de vedere al soft skill-urilor candidatul se potriveşte unui anumit domeniu sau ar putea fi un potenţial candidat pentru companie. Efectiv îi pregătim pentru primul pas din cariera lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici