O poliţistă tânără s-a sinucis cu arma din dotare

O poliţistă din Buzău, în vârstă de 36 de ani, s-a sinucis, luni, cu o armă despre care se presupune că este arma de serviciu.

1545 afișări
Imaginea articolului O poliţistă tânără s-a sinucis cu arma din dotare

O poliţistă tânără s-a sinucis cu arma din dotare

Poliţia Buzău a fost sesizată luni, în jurul orei 11.00. că o femeie s-a sinucis în locuinţa sa din municipiul Buzău, prin împuşcare.

Este vorba de o poliţistă, în vârstă de 36 de ani.

Femeia lucra în sistemul de Ordine Publică în mediul rural.

„La acest moment, colegii de la Investigaţii Criminale, respectiv Criminalistică, fac cercetări la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate împreujurările în care ar fi survenit decesul. Bineînţeles, urmează să se facă şi necropsie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ane-Mari Vrapciu.

Poliţista s-a împuşcat la nivelul capului, iar în apropierea sa a fost găsită arma, iar aceasta va trebui expertizată. Cel mai probabil este arma de serviciu.

Surse din anchetă arată că poliţista a postat pe Facebook duminică seara câteva fotografii de la ultima petrecere la care a participat, alături de mai multe prietene, iar apoi ar fi avut o discuţie în contradictoriu cu soţul, pe fondul geloziei acestuia.

Poliţista a fost angajată la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Buzău în urma absolvirii Şcolii de Poliţie, în anul 2009.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici