O problemă nebănuită: Ce le provoacă dureri de cap, la propriu, locuitorilor din apropierea parcurilor eoliene - VIDEO

Nu zgomotul şi nici eventualul impact asupra mediului nu par a-i deranja pe locuitorii din apropierea parcurilor eoliene, ci un cu totul alt fenomen. Astfel, în funcţie de condiţiile meteo, în anumite intervale orare, umbra pe care o fac turbinele eoliene gigant se poate dovedi destul de supărătoare.

90 afișări
Imaginea articolului O problemă nebănuită: Ce le provoacă dureri de cap, la propriu, locuitorilor din apropierea parcurilor eoliene - VIDEO

O problemă nebănuită: Ce le provoacă dureri de cap, la propriu, locuitorilor din apropierea parcurilor eoliene - VIDEO (Iamgine: Mediafax Foto/AFP)

Mai concret, alternanţa umbră-lumină dată de elicea turbinei eoliene preţ de câteva minute le provoacă dureri de cap, la propriu, locuitorilor din zonele afectate de acest fenomen.

Citeşte mai multe despre locuitorii din apropierea parcurilor eoliene pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici