O reţea de traficanţi de droguri din Capitală, anihilată de poliţiştii bucureşteni

Un furnizor de droguri şi alţi şase membri ai reţelei conduse de acesta, care aprovizionau consumatorii din zonele Vitan, Dristor şi Ferentari din Capitală, au fost prinşi de poliţiştii bucureşteni, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

125 afișări
Imaginea articolului O reţea de traficanţi de droguri din Capitală, anihilată de poliţiştii bucureşteni

O reţea de traficanţi de droguri din Capitală, anihilată de poliţiştii bucureşteni

Şeful reţelei, Lazăr Gheorghe, zis "Bebe Ursaru", în vârstă de 36 de ani, a fost prins pe 20 iunie, acesta fiind arestat preventiv şi trimis în judecată pentru trafic de droguri.

Alţi şase membri ai reţelei conduse de acesta au fost prinşi ulterior, a precizat comisarul Ciocan.

La percheziţia din 20 iunie, la domiciliul lui Ursaru poliţiştii au găsit 250 de grame de heroină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici