O româncă urmărită internaţional pentru trafic de persoane, prinsă de poliţişti în Marea Britanie. Era pe lista „Most wanted”

O româncă urmărită internaţional pentru trafic de persoane, care făcea parte din categoria „Most wanted”, a fost prinsă de poliţişti, miercuri, în Marea Britanie, anunţă un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

1298 afișări
Imaginea articolului O româncă urmărită internaţional pentru trafic de persoane, prinsă de poliţişti în Marea Britanie. Era pe lista „Most wanted”

O româncă urmărită la categoria „Most Wanted”, prinsă de poliţişti în Marea Britanie

Femeia, în vărstă de 43 de ani, era căutată de oamenii legii pentru că, între 2003 şi 2011, împreună cu opt complici, aceasta a recrutat tinere (unele minore) şi, sub promisiunea asigurării unui loc de muncă, cazare şi masă în Germania, le-au transportat în Republica Cehă unde au fost obligate să se prostitueze.

„Aceasta era urmărită internaţional din 2014, împotriva ei fiind emise 4 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea de către Tribunalul Covasna (5 ani), Tribunalul Harghita (5 ani), Judecătoria Miercurea – Ciuc (2 ani şi 6 luni) şi Tribunalul Mureş (6 ani) pentru trafic de persoane, trafic de minori şi constituire a unui grup organizat în scopul săvârşirii de infracţiuni”, conform IGPR.

Femeia a fost prinsă miercuri, în oraşul Manchester.

Din data de 18.10.2019 figura şi pe site-ul EUROPOL, în contextul desfăşurării campaniei de mediatizare a persoanelor urmărite ”Crime has no gender”, campanie derulată de EUROPOL în colaborare cu ENFAST (European Network of Fugitive Active Search Teams – Reţeaua Europeană a Unităţilor de Căutare Activă a Urmăriţilor), prin care fiecare stat membru ENFAST a postat o persoană urmărită de sex femeiesc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţie,
most wanted,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici