O scriitoare a fost agresată în Capitală de cinci bărbaţi, pe când dormea într-o „ambulanţă”. Atacatorii au fost reţinuţi de poliţie

Cinci bărbaţi ar fi atacat o femeie, miercuri noapte, care dormea într-o maşină parcată pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, atacatorii fiind depistaţi de către poliţişti şi duşi la audieri. Maşina femeii ar fi fost o autospecială dintr-un proiect personal, pe care il numea „Salvaţi literatura”.

3218 afișări
Imaginea articolului O scriitoare a fost agresată în Capitală de cinci bărbaţi, pe când dormea într-o „ambulanţă”. Atacatorii au fost reţinuţi de poliţie

Foto: Doina Popescu-Brăila/Facebook

O femeie a sunat la 112, în noaptea de miercuri spre joi, pentru a sesiza faptul că a fost agresată de un grup de bărbaţi, când aceasta dormea într-o maşină ce avea însemne specifice unei ambulanţe. Un echipaj al Secţiei 3 de poliţie s-a deplasat la faţa locului şi au identificat agresorii, pe care i-au condus la audieri. Femeia a primit îngrijiri medicale, însă a refuzat transportul la spital, informează Poliţia Capitalei.

„Cu privire la vehiculul în care dormea victima, s-a stabilit ca este un unul privat, nu aparţine sistemului de ambulanţă şi nu are utilitate medicală”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia avea o autospecială pe care o numea ambulanţă, ea dorind să realizeze un proiect numit „Salvaţi literatura”. Maşina, care era parcată în apropierea Gării de Nord, conţinea mai multe cărţi. Potrivit aceloraşi surse, femeia este acuzată că ar fi furat copii şi, deşi poliţiştii nu au indicii în acest sens, investighează toate aspectele semnalate.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici