O sferă misterioasă a fost găsită pe o plajă din Japonia. Autorităţile nu au habar de unde provine

O sferă metalică de mari dimensiuni care a ajuns pe un ţărm din Japonia i-a lăsat perplecşi pe localnici şi a declanşat un val de speculaţii. Nici măcar autorităţile nu ştiu ce este şi de unde provine sfera, potrivit BBC.

1128 afișări
Imaginea articolului O sferă misterioasă a fost găsită pe o plajă din Japonia. Autorităţile nu au habar de unde provine

Sursa Foto - NHK, The Guardian

Sfera a fost analizată de poliţişti şi de genişti care au stabilit că este goală şi că nu reprezintă o ameninţare pentru populaţie.

Unii suspectează că este un tip de geamandură, iar locuitorii din oraşul de coastă Hamamatsu au numit-o „ou Godzilla". Alţi consideră că sfera provine „din spaţiul cosmic".

Sfera a fost găsită de un localnic care a alertat poliţia. Autorităţile au izolat zona şi au efectuat examinări cu raze X care nu au dezvăluit amănunte despre obiectiv. De asemenea, autorităţile au anunţat că obiectul misterios va fi mutat de pe plajă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici