O stradă din Sebeş a fost blocată aproape două ore de nuntaşi

Organizatorii şi participanţii la o nuntă vor fi amendaţi de Poliţie, după ce, sâmbătă, au blocat, timp de aproape două ore, strada pe care locuieşte mireasa din municipiul Sebeş, traficul fiind deviat de poliţişti în această perioadă, pentru a nu exista incidente.

440 afișări
Imaginea articolului O stradă din Sebeş a fost blocată aproape două ore de nuntaşi

Alba: Participanţii la o nuntă au blocat două ore o stradă din Sebeş (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Iulia Haţegan, a declarat, duminică, că aproximativ 250 de nuntaşi au ocupat, sâmbătă după-amiază, strada Dorin Pavel din municipiul Sebeş, organizând ritualul cererii miresei.

Haţegan a spus că pe strada respectivă, pe o distanţă de aproximativ 50 de metri, au fost parcate şi mai multe autovehicule aparţinând nuntaşilor.

Nuntaşii au ocupat strada timp de aproape două ore, perioadă în care au dansat, unii dintre ei urcaţi pe limuzine sau pe maşinile de lux parcate în zonă, iar lăutarii şi interpreţii au cântat încontinuu.

"Conducerea Poliţiei municipiului Sebeş s-a sesizat cu privire la ocuparea părţii carosabile, iar, în scopul evitării producerii unor incidente între nuntaşi şi ceilalţi participanţi la trafic, a dispus măsuri de deviere a circulaţiei vehiculelor pe străzile laterale, pentru ambele sensuri de mers, pe o distanţă de circa 300 de metri", a spus Iulia Haţegan.

Potrivit sursei citate, Poliţia continuă verificările pentru identificarea persoanelor care au ocupat drumul, urmând a fi luate măsuri împotriva acestora, conform O.U.G. nr.195/2002, republicată şi cu modificările ulterioare.

Iulia Haţegan a spus că atât organizatorii nunţii, cât şi nuntaşii care şi-au parcat maşinile în stradă vor fi sancţionaţi cu două-patru puncte de amendă.

Nunta din Sebeş a fost organizată de un cunoscut avocat din municipiu pentru fiica sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici