O tânără a murit înjunghiată într-un cartier din Ilfov. Principalul suspect este tatăl vitreg

O tânără a murit, sâmbătă noapte, după ce a fost înjunghiată, la uşa apartamentului unde locuia, iar iubitul său a fost grav rănit şi se află internat la Spitalul Universitar, principalul suspect, tatăl vitreg al fetei, fiind audiat la Poliţia Ilfov.

1647 afișări
Imaginea articolului O tânără a murit înjunghiată într-un cartier din Ilfov. Principalul suspect este tatăl vitreg

O tânără a murit înjunghiată într-un cartier din Ilfov. Principalul suspect este tatăl vitreg

Crima a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.00, au declarat oficiali de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov pentru MEDIAFAX. Tânăra a fost înjunghiată în faţa uşii apartamentului în care locuia, într-un cartier rezidenţial din judeţul Ilfov. Fata, în vârstă de 25 de ani, şi-a pierdut viaţa pe loc, au mai precizat sursele citate. Rănit a fost şi iubitul fetei, un tânăr de aproximativ 24 de ani, au mai declarat oficialii Parchetului Ilfov.

Bărbatul înjunghiat a fost preluat de echipele SMURD trimise la faţa locului şi este internat la Spitalul Universitar din Capitală.

Principalul suspect este tatăl vitreg al fetei, bărbatul fiind, la ora transmiterii acestei ştiri, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov pentru audieri. Potrivit surselor citate, crima s-ar fi produs pe fondul unor neînţelegeri între tânără şi tatăl său vitreg, acesta din urmă "reprosându-i că nu îl ascultă".

Martor la scenele înjunghierii ar fi fost colega de apartament a fetei, aceasta fiind deja audiată de poliţişti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici