O tânără de 28 de ani, medic rezident în Iaşi, s-a sinucis aruncându-se de la etajul al optulea

O tânără de 28 de ani, medic rezident în Iaşi, a murit după ce s-a aruncat, duminică dimineaţă, de la etajul al optulea al unui bloc din municipiu, cauzele sinuciderii fiind, deocamdată, necunoscute.

803 afișări

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 6.00, tânăra aruncându-se de la etajul al optulea al unui bloc situat pe bulevardul Socola, lângă Casa de Cultură a Sindicatelor.

Corpul acesteia a fost găsit pe ciment, în apropierea intrării în imobil.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, însă medicii nu aumai putut face altceva decât să constate decesul tinerei.

"Din păcate, nu s-a putut face nimic pentru a o salva. Prezenta leziuni la cap, incompatibile cu viaţa", a declarat medicul Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD Iaşi.

Primele cercetări indică faptul că tânăra era căsătorită şi lucra ca medic rezident la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Poliţiştii continuă ancheta, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

"Urmează să se stabilească împrejurările în care s-a petrecut incidentul. Totodată, se va efectua şi necropsia cadavrului. S-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă", a declarat Anca Vâjîiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici