O tânără din Iaşi s-a sinucis pentru că nu-şi găsea un loc de muncă. Femeia era doctorandă în economie

O tânără în vârstă de 26 de ani din Iaşi s-a sinucis, vineri după-amiază, aruncându-se de la etajul al cincilea al unui bloc din municipiu, apropiaţii acesteia susţinând că femeia, doctorandă în economie, era afectată întrucât nu îşi găsea un loc de muncă.

726 afișări

Tânăra s-a aruncat de la etajul al cincilea al unui bloc din zona gării din Iaşi, murind la scurt timp după impactul cu solul.

La faţa locului a sosit şi un echipaj SMURD, însă medicii nu au făcut altceva decât să constate decesul femeii.

Rudele tinerei susţin că aceasta era doctorandă în economie, iar în ultima perioadă era extrem de afectată, întrucât nu îşi găsea un loc de muncă.

Totodată, cunoscuţii fetei spun că aceasta era o fire retrasă după decesul tatălui, în urmă cu şapte ani.

Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a stabili cauzele sinuciderii tinerei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici