O tânără însărcinată, omorâtă într-un apartament din Capitală

O tânără însărcinată în trei luni a fost omorâtă cu 19 lovituri de cuţit, într-un apartament din Capitală, un bărbat suspectat de uciderea acesteia fiind audiat, vineri, de anchetatori.

109 afișări
Imaginea articolului O tânără însărcinată, omorâtă într-un apartament din Capitală

O tânără însărcinată, omorâtă într-un apartament din Capitală

Cadavrul Simonei Manea, în vârstă de 19 ani, a fost descoperit, joi, într-o locuinţă din sectorul 6 al oraşului.

La faţa locului s-au deplasat procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, ofiţeri din Serviciile Omoruri, Criminalistic şi medicul legist.

La examinarea externă a cadavrului tinerei, medicul legist a constatat 19 lovituri de cuţit.

Potrivit anchetatorilor, principalul suspect de uciderea femeii este un tânăr de 18 ani, care este, la ora transmiterii acestei ştiri, audiat la sediul Poliţiei Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici