O turistă din Franţa a ajuns la spital după ce a căzut într-un canal neacoperit, la Arad

O tânără din Franţa a ajuns la spital, vineri seară, după ce a căzut într-un canal neacoperit aflat pe un trotuar din centrul municipiului Arad, victima suferind leziuni la torace şi la picioare.

172 afișări
Imaginea articolului O turistă din Franţa a ajuns la spital după ce a căzut într-un canal neacoperit, la Arad

O turistă din Franţa a ajuns la spital după ce a căzut într-un canal neacoperit, la Arad (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Tânăra din Franţa 23 de ani şi se află în vizită în Arad, iar vineri seară a ieşit la plimbare prin centrul oraşului împreună cu doi copii.

Conform martorilor, tânăra a căzut într-un canal descoperit din Piaţa Avram Iancu, aflat în faţa unui restaurant.

Turista acuza dureri şi a fost ajutată de trecători să iasă din canal, în timp ce la faţa locului a fost chemată o ambulanţă, care a transportat-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Porivit reprezentanţilor spitalului, pacienta are un traumatism toracic, contuzie de gleznă şi zgârieturi, dar a refuzat să rămână în spital, părăsind unitatea în cursul nopţii, după ce a primit îngrijiri.

Canalul în care a căzut turista din Franţa este descoperit de câteva săptămâni, după ce a fost furat capacul, însă nu se ştie în administrarea cui se află.

Reprezentanţii Companiei de Apă Arad afirmă că în fiecare lună sunt furate 40 de capace numai de la canale aflate în administrarea societăţii, iar paguba anuală produsă de hoţii de fier este de aproape 300.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici