O universitate din România trece la cursuri online din cauza cutremurelor

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu anunţă că trece la cursuri online din cauza cutremurelor.

1739 afișări
Imaginea articolului O universitate din România trece la cursuri online din cauza cutremurelor

Sursa foto: Facebook/Universitatea "Constantin Brâncuşi" din Târgu Jiu

Având în vedere activitatea seismică manifestată în ultimele zile în judeţul Gorj, pentru siguranţa studenţilor şi angajaţilor, Consiliul de Administraţie al Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a decis că toate activităţile didactice se vor desfăşura online, în perioada 20-24 februarie 2023.

Activităţile administrative se desfăşoară cu minim de personal.

De asemenea, examenele vor fi reprogramate.

Marţi, în judeţul Gorj s-a produs un cutremur cu magnitudinea 5,7, cel mai mare produs vreodată în zonă. Luni, a avut loc un seism de magnitudinea 5,2, la o adâncime de 16 km. Vineri, un nou cutremur s-a produs în judeţul Gorj, la adâncimea de 15 kilometri, de 4,3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici