Oferte last-minute ieftine pentru vacanţa de Paşte

Dacă încă nu ai apucat să-ţi planifici nimic pentru sărbătorile pascale, mai ai o şansă: ofertele last-minute. Cu ce propuneri vin agenţiile de turism? Cele mai multe dintre ofertele operatorilor sunt pentru litoralul bulgăresc, însă nu lipsesc nici staţiunile din Turcia, Egipt sau Italia. Iată mai jos câteva asemenea oferte.

227 afișări
Imaginea articolului Oferte last-minute ieftine pentru vacanţa de Paşte

Oferte last-minute ieftine pentru vacanţa de Paşte (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

Dacă iubeşti marea şi te gândesti să te relaxezi pentru câteva zile, ai o mulţime de variante în staţiunile din Bulgaria.

Spre exemplu, pentru patru zile cu mic dejun la un hotel de trei stele din Nisipurile de Aur plăteşti 28 de euro de persoană. Însă trebuie să te grăbeşti, căci oferta este valabilă de pe 22 aprilie.

În aceeaşi staţiune, o ofertă de trei zile la un hotel de patru stele te costă 44 de euro de persoană. Pachetul este de tip demipensiune şi include şi masa festivă din seara de Paşte.

În Balcic, plăteşti 68 de euro de persoană pentru patru zile la un hotel de trei stele. Oferta este de tip all-inclusive şi devine valabilă din 22 aprilie.

Citeşte mai multe despre ofertele pentru vacanţa de Paşte pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici