Oficial local: vedetă TV găsită fără viaţă pe o insulă din Grecia

Prezentatorul britanic Michael Mosley a fost găsit mort pe insula grecească Simi, fiind căutat încă de miercuri.

Urmărește
610 afișări
Imaginea articolului Oficial local: vedetă TV găsită fără viaţă pe o insulă din Grecia

Oficial local: vedetă TV găsită fără viaţă pe o insulă din Grecia

Prezentatorul TV britanic şi avocatul vieţii sănătoase Michael Mosley a fost găsit mort pe insula grecească Symi, a declarat duminică un viceprimar al insulei pentru Reuters.

Mosley, în vârstă de 67 de ani, a dispărut de miercuri, în timpul unei plimbări pe o potecă de coastă.

Purtătoarea de cuvânt a poliţiei, Constantina Dimoglidou, a declarat anterior că trupul unei persoane despre care se presupune că ar fi Mosley a fost găsit în zona Agia Marina, dar că identificarea era în aşteptare.

Viceprimarul localităţii greceşti a confirmat informaţia. Mosley, care se afla pe insulă cu soţia sa, a fost văzut ultima dată în viaţă miercuri, în jurul prânzului. Autorităţile greceşti au declanşat o amplă operaţiune de căutare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mosley,
symi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici