Olandez, înjunghiat de un şofer din Câmpulung Muşcel

Un cetăţean olandez a fost internat, în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul din Câmpulung Muşcel, după ce a fost înjunghitat cu un cuţit în stomac de un şofer român, în timpul unei altercaţii avute pe DN 73, la ieşirea din oraşul Câmpulung Muscel.

74 afișări
Imaginea articolului Olandez, înjunghiat de un şofer din Câmpulung Muşcel

Olandez, înjunghiat de un şofer din Câmpulung Muşcel (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Câmpulung Muscel, altercaţia a avut loc după mai multe şicane în trafic între un şofer din localitate şi un conducător auto din Olanda.

Opriţi la semafor, românul a coborât din autoturism, a deschis portiera maşinii străinului şi l-a înjunghiat pe acesta cu un cuţit în stomac.

Soţia victimei, de origine română, a reţinut numerele de înmatriculare ale auturismului agresorului, care a fugit imediat de la faţa locului, lăsând victima într-o baltă de sânge.

Femeia a sunat la 112, iar la scurt timp poliţiştii l-au prins pe agresor, Tudor Marin, din Câmpulung Muscel. Bărbatul a fost audiat de poliţişti, iar în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima va fi făcută încadrarea faptei.

În urma incidentului cetăţeanul olandez a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Câmpulung Muscel, la terapie intensivă, iar starea sa este în prezent stabilă, nefiindu-i afectate funcţiile vitale, potrivit medicilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici