Olt: Cerere de eliberare condiţionată pe numele lui Bercea Mondial, care însă nu şi-a însuşit-o

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, condamnat definitiv la opt ani şi nouă luni de închisoare cu executare, a fost adus, marţi, la Tribunalul Olt, unde ar fi trebuit să se ia în discuţie o solicitare de eliberare condiţionată pe numele său, însă în faţa judecătorului acesta nu şi-a însuşit cererea.

130 afișări
Imaginea articolului Olt: Cerere de eliberare condiţionată pe numele lui Bercea Mondial, care însă nu şi-a însuşit-o

Bercea Mondial (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit portatului instanţelor, marţi, la Tribunalul Olt, era programat termen pentru luarea în discuţie a unei cereri de eliberare condiţionată pe numele lui Sandu Anghel, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, Bercea Mondial a fost transportat de la Penitenciarul Craiova, unde este încarcerat, la Tribunalulul Olt, însă în faţa judecătorului de şedinţă acesta a spus că nu el a formulat cererea respectivă.

”Potrivit declaraţiei lui Sandu Anghel în faţa judecătorului, acesta nu şi-a însuşit cererea, a declarat că nu îi aparţine ca manifestare de voinţă, drept pentru care nu s-a mai judecat”, a declarat Gheorghe Biolan, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt.

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Olt, această practică este des întâlnită în rândurile deţinuţilor, unii dintre aceştia trimiţând astfel de cereri prin poştă ca manifestare a dreptului de corespondenţă, completându-le însă în numele altor deţinuţi.

Deocamdată, persoana care a depus cererea pe numele lui Bercea Mondial nu a fost identificată, numele acesteia nefiind menţionat în solicitare.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost condamnat definitiv la opt ani şi nouă luni de închisoare cu executare, pentru că şi-a înjunghiat un nepot într-un bar, în 2011, iar fiul acestuia, Florin Anghel, a primit o pedeapsă de cinci ani şi trei luni de închisoare, pentru tentativă de complicitate la omor. În acelaşi dosar, soţia lui Bercea Mondial, Fănica Anghel, a fost condamnată la un an de închisoare cu executare, pentru mărturie mincinoasă şi instigare la această infracţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici