Olt: Femeie salvată din locuinţa inundată, trafic rutier blocat sau îngreunat din cauza inundaţiilor

O femeie din comuna Şerbăneşti, judeţul Olt, a fost salvată de pompieri, duminică după-amiază, din locuinţa cuprinsă de inundaţii, iar traficul rutier pe mai multe drumuri judeţene şi pe unul naţional este blocat sau îngreunat, după ce albiile mai multor pârâuri s-au umflat, inundând carosabilul.

266 afișări
Imaginea articolului Olt: Femeie salvată din locuinţa inundată, trafic rutier blocat sau îngreunat din cauza inundaţiilor

Olt: Femeie salvată din locuinţa inundată, trafic rutier blocat sau îngreunat din cauza inundaţiilor (Imagine din arhivă; Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

O femeie de 42 ani, din comuna Şerbăneşti (Olt), a rămas, duminică după-amiază, captivă în propria locuinţă, după ce apele pârâului Doroftei au ieşit din matcă.

Femeia a solicitat intervenţia pompierilor pentru a fi evacuată, deşi, în urmă cu o zi, fusese "avertizată" de autorităţi să-şi părăsească locuinţa, însă ea refuzase, fiind surprinsă de apele revărsate.

Din cauza revărsării pârâului Doroftei, traficul rutier pe drumul naţional DN 64, la intrarea în municipiul Caracal, a fost deviat pe ruta Dobrosloveni - Fărcaşele - Caracal, după ce carosabilul a fost inundat pe o porţiune de 300 metri.

Circulaţia este blocată şi pe drumul judeţean DJ 653, în zona comunei Schitu, unde pârâul Iminog l-a inundat pe o porţiune de jumătate de kilometru.

Din cauza umflării pârâului Călmăţui au fost inundate 12 gospodării în comuna Stoicăneşti şi alte 30 în comuna Gănesa.

Traficul rutier este afectat pe drumul judeţean DJ 546, în zona Drăgăneşti Olt - Comani, carosabilul fiind inundat de apele pârâului Sâiu pe o distanţă de 200 metri.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt, în toate cazurile au fost alertate Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici