Olt: O tânără însărcinată în luna a opta s-a înecat într-un lac

O tânără însărcinată în luna a opta, din comuna Cezieni (Olt), s-a înecat, sâmbătă după-amiază, în lacul din localitate, unde se dusese pentru a spăla rufe, după ce a alunecat pe dalele din beton în apă.

163 afișări
Imaginea articolului Olt: O tânără însărcinată în luna a opta s-a înecat într-un lac

Olt: O tânără însărcinată în luna a opta s-a înecat într-un lac (Imagine: Mediafax Foto)

Agenţii de poliţie din localitatea Cezieni (Olt) au fost sesizaţi, sâmbătă după-amiază, prin apelul de urgenţă 112, că în lacul din comună pluteşte cadavrul unei femei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt, comisar Claudia Radu, la faţa locului au ajuns lucrătorii Poliţiei municipiului Caracal, care au stabilit că trupul neînsufleţit este al Georgetei Ş. (23 ani), din comuna Cezieni.

"Din verificări, s-a stabilit că, în dimineaţa zilei de 16 august, cea în cauză a mers la lacul respectiv pentru a spăla nişte rufe, moment în care a alunecat pe dalele din beton şi s-a înecat, deoarece nu ştia să înoate", a declarat comisar Claudia Radu.

Conform sursei citate, în urma examinării sumare a cadavrului, nu au fost relevate urme de violenţă pe cap, trunchi sau pe membre, tânăra decedată fiind însărcinată în luna a opta. S-a dispus efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici