Olt: Un bărbat care lucra la extinderea canalizării, surprins de un mal de pământ

Un bărbat de 42 de ani, care lucra la extinderea canalizării în comuna Bobiceşti, judeţul Olt, a fost surprins, marţi seara, de un mal de pământ care l-a acoperit până în zona pieptului. Muncitorul a fost scos în stare gravă, dar conştient, de salvatorii din cadrul ISU Olt.

77 afișări
Imaginea articolului Olt: Un bărbat care lucra la extinderea canalizării, surprins de un mal de pământ

Olt: Un bărbat care lucra la extinderea canalizării, surprins de un mal de pământ

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, la sosirea primelor echipaje de salvatori, bărbatul era acoperit de pământ până în zona pieptului, dar era conştient şi cooperant.

„Echipajele de pompieri, cu sprijinul cetăţenilor, au acţionat pentru extragerea bărbatului, concomitent cu lucrările de asigurare a malurilor şanţului în care acesta se afla. Cu ajutorul echipamentelor şi accesoriilor din dotarea autospecialelor, salvatorii au reuşit să îl extragă pe bărbat şi să îl predea echipajelor medicale. Pe tot parcursul intervenţiei victima a fost conştientă şi a cooperant cu echipele de intervenţie”, a spus Băsăşteanu.

Bărbatul a suferit traumatisme la nivelul picioarelor şi la nivel lombar, fiind transportat la UPU Slatina.

Băsăşteanu a mai spus că intervenţia a fost dificilă, din cauza poziţiei în care bărbatul şi a spaţiului foarte îngust.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici