Om al străzii, la spital cu arsuri pe faţă, piept şi mâini după ce şi-a dat foc în centrul Devei

Un bărbat în vârstă de 52 de ani care locuieşte în canalele din spatele Casei de Cultură din Deva şi-a dat foc în centrul oraşului, marţi după-amiază, supărat că nu are locuinţă, şi nici loc de muncă, fiind transportat la spital cu arsuri de gradele doi şi trei pe o treime din suprafaţa corpului.

65 afișări
Imaginea articolului Om al străzii, la spital cu arsuri pe faţă, piept şi mâini după ce şi-a dat foc în centrul Devei

Om al străzii, la spital cu arsuri pe faţă, piept şi mâini după ce şi-a dat foc în centrul Devei (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Bogdan Dănăiaţă, paramedicii SMURD au transportat la Spitalul de Urgenţă din Deva un bărbat care şi-a dat foc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Echipa ajunsă la faţa locului a găsit un bărbat de peste 50 de ani cu arsuri de gradele doi şi trei pe 30 la sută din suprafaţa corpului, preponderent pe faţă, mâini şi pe piept. Focul era deja stins, aşa că echipajul a acordat ajutorul de urgenţă şi l-a transportat pe bărbat la spital. Din câte am înţeles, bărbatul locuia în canalele din zonă şi era supărat că nu are loc de muncă şi locuinţă. Alţi bărbaţi care locuiesc împreună cu el în canale au stins focul şi au cerut ajutor la 112", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Bogdan Dănăiaţă.

La ora transmiterii acestei ştiri, bărbatul se află la spital pentru investigaţii şi pentru îngrijiri medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici