Omul cu mai multe identităţi, descoperit întâmplător de jandarmi. „Avea un comportament suspect”

Un tânăr a fost depistat de Jandarmeria Bucureşti, vineri seară, în Sectorul 2, având asupra lui un număr de 13 cărţi de indentitate false. Bărbatul a susţinut că le folosea pentru împrumuturi la bănci, informează Jandarmeria.

7348 afișări
Imaginea articolului Omul cu mai multe identităţi, descoperit întâmplător de jandarmi. „Avea un comportament suspect”

Omul cu mai multe identităţi, descoperit întâmplător de jandarmi. „Avea un comportament suspect”

„În sectorul 2 al Capitalei, în parcarea unui hipermarket, o patrulă de jandarmi a observat un bărbat într-o maşină care avea un comportament suspect. La controlul sumar al maşinii şi bărbatului, jandarmii au descoperit nu mai puţin de 13 cărţi de identitate false cu fotografia acestuia”, transmit reprezentanţii Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Potrivit sursei citate, bărbatul identificat cu actele false le-a declarat jandarmilor că le folosea pentru a face rost de bani împrumutându-se la diferite bănci.

Acesta a fost dus la secţie 7 de Poliţie, care a deschis un dosar penal pe numele bărbatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici