Onţanu: Continuăm programele începute, printre care reabilitarea termică şi construirea de locuinţe

Edilul sectorului 2, Neculai Onţanu, a declarat marţi, după depunerea jurământului pentru al patrulea mandat, că îşi doreşte să continue proiectele începute, printre acestea amintind reabilitarea termică şi construirea de noi locuinţe pentru tineri şi pentru evacuaţii din case naţionalizate.

317 afișări
Imaginea articolului Onţanu: Continuăm programele începute, printre care reabilitarea termică şi construirea de locuinţe

Onţanu: Continuăm programele începute, printre care reabilitarea termică şi construirea de locuinţe

Alte două priorităţi menţionate de Onţanu sunt finalizarea programului de introducere a reţelelor de apă şi canalizare şi reabilitarea rutieră.

De asemenea, edilul a precizat că va fi continuat proiectul privind monitorizarea video a întregului sector.

Tot marţi, la Primăria Sectorului 2 au avut loc validarea mandatelor celor 27 de membri ai Consiliului Local al Sectorului 2 şi depunerea jurământului de către aceştia.

Neculai Onţanu a câştigat un nou mandat la conducerea Primăriei Sectorului 2 în urma scrutinului local din 10 iunie, când a obţinut 47,7% din voturi.

În Consiliul Local al Sectorului 2, USL are 14 reprezentanţi, UNPR şi PDL, câte cinci, iar PPDD, trei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici