ONU: Peste 400 de civili au murit în Ucraina

Peste 400 de decese ale unor civili au fost înregistrate în Ucraina, a anunţat Biroul pentru Drepturile Omului din cadrul ONU.

217 afișări
Imaginea articolului ONU: Peste 400 de civili au murit în Ucraina

ONU: Peste 400 de civili au murit în Ucraina

Potrivit sursei citate de Sky News, 406 civili, inlusiv 27 de copii, au murit în Ucraina din momentul în care Rusia a invadat ţara.

Reprezentanţii ONU au mai numărat 801 persoane rănite în timpul conflictului.

Totuşi, numărule persoanelor decedate şi rănite ar putea fi mult mai mare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici