Operaţiune de amploare în Vama Veche: Sute de oameni controlaţi, în cadrul unei acţiuni privind traficul de droguri

Peste 350 de persoane au fost legitimate şi controlate de poliţişti în cadrul unei acţiuni privind combaterea traficului şi consumului de droguri în Vama Veche.

6741 afișări
Imaginea articolului Operaţiune de amploare în Vama Veche: Sute de oameni controlaţi, în cadrul unei acţiuni privind traficul de droguri

Sute de oameni controlaţi în Vama Veche, în cadrul unei acţiuni privind traficul de droguri

Potrivit Poliţiei Române, acţiunea a fost desfăşurată de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT, pe raza staţiunii Vama Veche.

Astfel, în ultimele zile, au fost legitimate şi controlate 357 de persoane şi au fost constatate 26 de infracţiuni, dintre care una privind traficul de droguri de risc şi 25 privind deţinerea, fără drept, de droguri de risc şi de mare risc, în vederea consumului propriu.

„În urma activităţilor efectuate au fost ridicate comprimate extasy, cannabis, ţigarete confecţionate artizanal ce conţineau cannabis, pliculete autosigilante ce conţineau o substanţă pulverulenta de culoare albă, grindere etc.”, arată Poliţia Română, într-un comunicat.

În perioada 25 aprilie - 1 mai, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanţa, au desfăşurat, în cadrul unui festival de muzică electronică din staţiunea Mamaia, activităţi pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Pe perioada desfăşurării activităţilor, au fost legitimate peste 1.300 de persoane, dintre care 415 cetăţeni străini. De asemenea, au fost întocmite 33 de dosare penale, fiind cercetate 34 de persoane, dintre care 18 români, şapte britanici, şase italieni, un german, un bulgar şi un francez. Patru persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici