Oprea refuză alte comentarii pe tema situaţiei create de numirile de la MAI

Ministrul de Interne Gabriel Oprea a refuzat, sâmbătă, orice comentariu pe tema situaţiei create în PSD de numirile pe care le-a făcut la minister.

16 afișări
Imaginea articolului Oprea refuză alte comentarii pe tema situaţiei create de numirile de la MAI

Oprea refuză alte comentarii pe tema situaţiei create de numirile de la MAI (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu fac alte comentarii în afara celor pe care le-am dat în declaraţia de presă", a spus, sâmbătă, Oprea, referindu-se la declaraţia sa de la finalul videonconferinţei cu prefecţii.

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că propunerile de secretari de stat la MAI, anunţate de către ministrul Gabriel Oprea, nu au girul partidului şi că Virgil Ardelean , numit la DGIPI, nu a figurat pe lista PSD.

Geoană a spus că ministrul de Interne Gabriel Oprea a acţionat unilateral şi în afara disciplinei de partid prin numirile făcute la MAI, inclusiv cea a lui Virgil Ardelean, el precizând BPN se reuneşte luni pentru decizii disciplinare în acest caz.

Citeşte şi:

Geoană: Oprea a acţionat unilateral la numirea lui Ardelean, BPN va lua măsuri disciplinare

Oprea: Profesionalismul lui Virgil Ardelean nu a fost pus niciodată la îndoială

Boc a semnat decizia pentru numirea lui Ardelean la conducerea DGIPI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici