Oprescu: Circulaţia pe sub Pasajul Basarab ar putea fi reluată după 15 septembrie

Circulaţia rutieră pe arterele de sub Pasajul Basarab ar putea fi reluată după 15 septembrie, a spus, sâmbătă, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, în timpul vizitei pe care a făcut-o la şantierul pasajului împreună cu edilul Romei, Giovanni Alemanno.

24 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Circulaţia pe sub Pasajul Basarab ar putea fi reluată după 15 septembrie

Oprescu: Circulaţia pe sub Pasajul Basarab ar putea fi reluată după 15 septembrie (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

În cea de a doua zi a vizitei sale la Bucureşti, primarul Romei, Giovanni Alemanno, a mers împreună cu Sorin Oprescu la şantierul de la Pasajul Basarab.

Edilul şef al Bucureştiului a spus că lucrările la Pasajul Basarab vor fi finalizate în acest an, aşa cum a promis, iar circulaţia rutieră pe sub pasaj ar putea fi reluată după 15 septembrie.

"Anul acesta se termină (Pasajul Basarab - n.r.), aşa cum am promis. Se lansează acum deasupra Griviţei podul hobanat, după care se montează şi se lasă în aşteptare şi încercare o perioadă de timp, pentru că nu e de joacă cu treaba asta", a arătat Oprescu, precizând că până în prezent s-au executat lucrări în proporţie de 85%.

Edilul Romei, Giovanni Alemanno, a discutat cu inginerii italieni, spanioli şi români prezenţi pe şantier, care i-au spus că Pasajul Basarab este cel mai lat din Europa aflat în construcţie, având o lăţime de 44 de metri.

Circulaţia pe mai multe porţiuni de drum din zona Pasajului Basarab este închisă temporar pentru realizarea lucrărilor la acest obiectiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici