Oprescu: După 3 mandate ca primar, candidez la Preşedinţie

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni seară, la Antena 3, că, după trei mandate la Primărie, va candida la Preşedinţie, dacă îl "vrea lumea" şi dacă se va simţi "la fel de tânăr".

19 afișări
Imaginea articolului Oprescu: După 3 mandate ca primar, candidez la Preşedinţie

Oprescu: După 3 mandate ca primar, candidez la Preşedinţie (Imagine: Mediafax Foto)

"Candidez la Preşedinţie după 12 ani, trei mandate adică, dacă mă vrea şi lumea şi dacă o să mă simt la fel de tânăr", a afirmat Oprescu, răspunzând unei întrebări privind candidatura sa pentru funcţia de şef al statului.

El a precizat, însă, că important este să facă ceea ce a promis pentru bucureşteni. "Apoi mai vorbim", a spus primarul Capitalei.

Oprescu afirma, în 7 mai, înaintea alegerii sale, că doreşte să devină primar al Capitalei pentru trei mandate, pentru a face ceea ce crede că este bine pentru Bucureşti.

Sorin Oprescu a împlinit 57 de ani în 7 noiembrie.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici