Video Oprescu: Incompetenţa este reperată cu favoruri sexuale

Edilul şef al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, la prezentarea raportului privind starea Bucureştiului la preluarea mandatului, că unele angajate i-au transmis faptul că fost obligate să facă favoruri inclusiv sexuale.

24 afișări

Primarul Capitalei a arătat că angajaţii sunt inhibaţi de salariile mici, care încurajează corupţia şi a definit dotarea tehnică ca fiind "depăşită moral, în toate direcţiile".

Despre directorii din Primărie, Oprescu a spus că aceştia sunt "o specie aparte", arătând că sunt dependenţi de "expertiza angajaţilor fără iniţiativă, fără motivaţie, fără viziune".

"Eşti în cărţi doar atâta timp cât cel care te-a adus e important pentru director, după aceea devii plantă de decor. În anumite direcţii, angajatele mi-au transmis că «trebuie să îi faci favoruri inclusiv sexuale, dacă nu eşti pe linie moartă până te transferă»", a precizat Oprescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici