Oprescu le-a cerut reprezentanţilor firmelor de asfaltare programul concret până marţi dimineaţă

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu le-a cerut, luni seară, reprezentanţilor firmelor de asfaltare programul exact unde urmează să fie făcute lucrări de asfaltare până marţi dimineaţă, la ora 7.00, când va avea loc o nouă întâlnire pe această temă.

24 afișări
Imaginea articolului Oprescu le-a cerut reprezentanţilor firmelor de asfaltare programul concret până marţi dimineaţă

Oprescu le-a cerut reprezentanţilor firmelor de asfaltare programul concret până marţi dimineaţă (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

La şedinţa de la Primăria Capitalei, reprezentanţii firmei Delta au arătat că vor lucra cu o echipă pe bulevardele Dumitru Golescu şi Ştirbei Vodă.

Reprezentanţii Tehnologica Radion au precizat că vor lucra pe străzile Mircea Eliade, Radu Beller şi bulevardul Iuliu Maniu, cei ai Han Group au anunţat ca zonă de lucru cartierul Berceni, pe mai multe artere.

Firma Eurovia a anunţat că va lucra cu trei echipe pe Calea Victoriei, Bulevardul Elisabeta, Ştirbei Vodă şi în zona Prelungirea Ghencea, iar echipele Euroconstruct vor acţiona pe o parte din Calea Victoriei şi pe bulevardele Magheru şi Lascăr Catargiu.

Reprezentanţii firmei Strabag au arătat că vor lucra în zona Pieţei Alba Iulia şi pe Bulevardul Unirii cu două echipe de angajaţi.

Şedinţa a durat câteva minute, timp în care Oprescu a anunţat că o nouă întâlnire pe această temă va avea loc marţi dimineaţă, la ora 7.00, la sediul municipalităţii, pentru a fi evaluată situaţia după ce, în noaptea de luni spre marţi, inspectorii Administraţiei Străzilor şi cei ai Primăriei Capitalei vor verifica, alături de consilierii primarului general, stadiul lucrărilor în teren.

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat, la întâlnirea din 16 februarie, cu reprezentanţii firmelor de asfaltare, că reparaţia gropilor de pe cele peste 100 de artere va începe imediat şi va fi făcută "24 de ore din 24", activitatea constructorilor urmând să fie monitorizată de inspectorii municipali.

Edilul şef al Capitalei le-a cerut atunci constructorilor să folosească la reparaţia gropilor soluţia experimentată la începutul lunii, în Piaţa Eroii Revoluţiei.

Inspectorii municipalităţii au găsit, în urma controalelor efectuate în urmă cu o săptămână, gropi mari pe mai multe artere din toate sectoarele Capitalei, depozite de zăpadă şi acumulări de apă pe străzi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici