Oprescu: O să caut şi eu un cort pe care scrie "Semnaţi pentru Prigoană"

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a comentat duminică demersul PDL-istului Silviu Prigoană de a semnan favoarea candidaturii sale pentru un nou mandat că va căuta, şi el, un cort pe care scrie "Semnaţi pentru Prigoană".

626 afișări
Imaginea articolului Oprescu: O să caut şi eu un cort pe care scrie "Semnaţi pentru Prigoană"

Sorin Oprescu (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

" O să să caut şi eu un cort pe care scrie « Semnaţi pentru Prigoană »", a spus Oprescu, la Realitatea TV.

Cu acelaşi prilej, primarul general a precizat că a adunat deja cele 36.000 de semnături necesare pentru a candida din nou pentru Primăria Capitalei.

Candidatul PDL pentru funcţia de primar general al Capitalei, Silviu Prigoană, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că nu doreşte să candideze singur la alegerile locale pentru Bucureşti şi că, din acest motiv, a semnat, în Parcul Moghioroş, pentru candidatura lui Sorin Oprescu.

"În parcul Moghioroş erau tineri care adunau semnături pentru domnul Oprescu. Spuneau că nu prea semnează lumea. Am încercat să-l sprijin, am semnat pentru că nu e corect să candidez singur. Una e să semnez pentru a candida şi alta e votul, votul o să mi-l dau mie", a explicat Prigoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici