Oprescu: Peste 1.000 de străzi şi pistele de biciclete intră în reabilitare de la 1 iunie

Peste 1.000 de străzi din Capitală, precum şi pistele pentru biciclete vor intra în reabilitare, începând din 1 iunie, a declarat joi primarul general Sorin Oprescu. Primarul general al Capitalei a anunţat că refacerea pistelor pentru biciclete va începe în câteva zile, când va fi demarată şi acţiunea de reparare a peste 1.000 de străzi, urmând să fie turnate covoare asfaltice şi să fie refăcute urcările şi coborârile de pe trotuar.

561 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Peste 1.000 de străzi şi pistele de biciclete intră în reabilitare de la 1 iunie

Oprescu: Peste 1.000 de străzi şi pistele de biciclete intră în reabilitare de la 1 iunie (Imagine: Attila Szavuj/Mediafax Foto)

"Încep lucrările de reabilitare a străzilor Capitalei. Sperăm să ne mişcăm repede, iar sfârşitul verii să ne prindă cu o circulaţie puţin mai bună şi mai normală", a declarat Oprescu.

Primarul a mai spus că autorităţile încearcă să acţioneze mai serios pentru a desfiinţa depozitele de gunoi apărute la periferia Bucureştiului, în special în sectoarele 2 şi 5, dar şi pentru a spăla sistematic trotuarele şi rigolele, arătând că acolo se adună cel mai mult praf.

"Vom acţiona pe porţiuni de câte 1,5 kilometri pe marile bulevarde, pentru a putea face curat în mod constant la rigole şi a ridica praful de acolo", a explicat edilul Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici