Oprescu rămâne primarul Capitalei cu 65,8%. USL câştigă cinci sectoare. Onţanu rămâne primar la sectorul 2 - EXIT-POLL CURS

Sorin Oprescu a obţinut al doilea mandat de primar general al municipiului Bucureşti, cu 65,8%, în timp ce candidatul PDL, Silviu Prigoană a obţinut 15,7%, potrivit exit-poll-ului CCSB, difuzat de Antena 3.

1433 afișări
Imaginea articolului Oprescu rămâne primarul Capitalei cu 65,8%. USL câştigă cinci sectoare. Onţanu rămâne primar la sectorul 2 - EXIT-POLL CURS

REZULTATE EXIT-POLL - CCSB: Oprescu rămâne primarul Capitalei cu 65,8%, Prigoană - 15.7%

Potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de CURS şi difuzat de Realitatea TV în baza datelor colectate până la ora 19.00, Silviu Prigoană, candidatul PDL, a obţinut 17,58 la sută, în timp ce independentul Nicuşor Dan a obţinut 7,41 la sută.

Primăria sectorului 1 a fost câştigată de liberalul Andrei Chiliman cu 74, 52 la sută, candidatul PDL la acest sector, Theodor Paleologu, obţinând 16,36 la sută.

Primăria sectorului 2 a fost câştigată de către Neculai Onţanu (UNPR) cu 49,01 la sută, în timp ce democrat-liberalul Lucian Iliescu a obţinut 16,46 la sută, iar Dragoş Frumosu, de la PSD, 29,85 la sută.

În sectorul 3, câştigător este Robert Negoiţă (PSD), care a obţinut 58,51 la sută, în timp ce actualul primar, democrat-liberalul Liviu Negoiţă, a obţinut 31, 31 de procente.

Conform sondajului, la Primăria sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a câştigat detaşat cu 80,08 la sută, în timp ce Sulfina Barbu (PDL) a obţinut 10,22 la sută.

La Primăria Sectorului 5 câştigător este Marian Vanghelie, cu 56,02 la sută, urmat de fostul prefect al Capitalei democrat-liberalul Mihai Atănăsoaiei, care a obţinut 14,22 la sută şi Corin Romanescu (UNPR), cu 8,99 la sută.

Sectorul 6 al Capitalei a fost câştigat de Rareş Mănescu, care a obţinut 50,61 la sută, în timp ce actualul edil Cristian Poteraş (PDL) a obţinut 24,23 la sută şi de independentul Ştefan Florescu, cu 10,86 la sută.

USL obţine 60,3% la alegerile pentru CGMB, PDL 16,3%

Pe locul al treilea ca număr de voturi se situează PP-DD, cu 7%.

Candidatul independent Nicuşor Dan a obţinut 4,3% din voturi.

USL câştigă cinci sectoare, Onţanu rămân primar la sectorul 2

USL a câştigat cinci sectoare ale Capitalei, iar primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, rămâne în funcţie, potrivit exit-poll-ului CCSB, difuzat de Antena 3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici